A Noelino megszületése előtt Noel egyénre szabott versenytánc ruhák készítésében valósította meg tervezői ambícióit – ihletet mindig is a mozgásból merített, hiszen Magyar Kupa győztes versenytáncosként és diplomás táncpedagógusként életét korábban a mozgás általi kreatív önkifejezés határozta meg.

A táncruhák és a menyasszonyi ruhák esetében is a legfontosabb közös pont a nőiesség, a női energiák izgalmas hangsúlyozása. A letisztult, minimalista iránytól kezdve a drámaibb, “femme fatale” stílusú ruhák megalkotásáig minden feladat inspirálja.

Noel számára egy a fontos: a Nagy Nap főszereplőjeként a menyasszony önazonos, stílusos és persze káprázatos legyen. Önmaga legjobb változata.

Kiss Noel

Mindig a
vágy győz

Minden Noelino menyasszonyi ruha arra hivatott, hogy harmonikus egységet alkosson viselője egyéniségével, tovább emelve az Ő belülről fakadó szépségét. Hisszük, hogy az esküvői ruha akkor lesz tökéletes, ha a menyasszony személyes vágyai, álmai inspirálják annak megszületését – így kollekciónkban nincs két egyforma darab, ahogy nincs két teljesen hasonló személyiség és elképzelés sem. A kulcs az egyediségen van – ha ezt keresed, a Noelino-nál a legjobb helyen jársz.

Kiss Noel, az “Év magyar menyasszonyi ruhája” díj közönségdíjas tervezője több, mint egy évtizede foglalkozik ruhatervezéssel és kivitelezéssel, az alkotás azonban gyermekkorától szerepet játszik az életében.

Egyedi Noelino menyasszonyi ruha tervezésért
vedd fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi Noelino menyasszonyi ruha tervezésért vedd fel velünk a kapcsolatot!